Skrb za zaposlene

S skupno več kot 3.900 zaposlenimi smo eden največjih slovenskih zaposlovalcev in steber gospodarstva v občinah Jesenice in Ravne na Koroškem, poleg tega zaposlujemo tudi v ostalih podjetjih izven meja Slovenije. 

Zakaj se zaposliti v skupini SIJ:

  • ker smo inovativni, uspešni in ker se bomo še naprej razvijali tako v Sloveniji, kot tudi v tujini;
  • ker vlagamo v znanje zaposlenih in povečanje njihovih kompetenc – zaposlenim ponujamo izobraževanje doma in v tujini, udeležbo na strokovnih seminarjih in konferencah ter neprestano vlagamo v razvoj njihovih strokovnih kompetenc;
  • ker se zavedamo pomena kvalitetnih delovnih pogojev, neprestano vlagamo v izboljšanje delovne klime in povečanja možnosti za športno, kulturno, znanstveno in drugo uspešno delovanje zaposlenih izven delovnega okolja;
  • ker zaposlenim zagotavljamo številne možnosti brezplačne rekreacije in udeležbe na športnih igrah in prireditvah;
  • ker spodbujamo kreativnost in inovativnost zaposlenih, ki preko oddajanja koristnih predlogov, iskric in izboljšav lahko pomembneje prispevajo k uspešnem razvoju podjetja in za katere so tudi nagrajeni;
  • ker smo družbeno odgovorna skupina, ki neprestano spodbuja širši razvoj okolja, v katerem deluje;
  • ker ponujamo konkurenčne pogoje zaposlitve z možnostjo kariernega napredovanja;
  • ker Skupina SIJ dosledno sledi zakonodaji in veljavnim kolektivnim pogodbam, vsem zaposlenim nudi ustrezne premore med delom (za prehrano ter počitek, če je ta potreben), ter nadurno delo plačuje z ustrezno višjimi plačili, prav tako pa za plačila uporablja samo denarna sredstva.

Kaj pričakujemo:

Naš cilj je zaposlovati strokovnjake različnih področij, ki delujejo v lokalnem okolju. Zaposlujemo ljudi z različnimi izkušnjami na različna delovna mesta.
Cenimo posameznike, ki v naša podjetja v skupini prinašajo znanja in veščine ter so jih znotraj delovnih sredin sposobni dalje razvijati. Poleg socialnih kompetenc od sodelavcev pričakujemo predanost, odgovornost, poštenost in zavzetost k zagotavljanju najboljše kvalitete na vsakem področju našega poslovanja.
Lastnosti kandidatov, ki jih iščemo, so odvisne od tega, ali ste izkušen strokovnjak, ali pa ste šele na začetku svoje karierne poti.

 

"Naš cilj je zaposlovati strokovnjake različnih področij, ki delujejo v lokalnem okolju. Od sodelavcev pričakujemo predanost, odgovornost, poštenost in zavzetost."