Družbe v skupini SIJ razpisujejo 60 kadrovskih štipendij za šolsko leto 2017/2018

Skupina SIJ tudi v novem šolskem letu 2017/2018 še naprej veliko pozornost namenja stalnemu razvoju in izobraževanju zaposlenih ter štipendiranju bodočih zaposlenih.

Naše štipendiranje je namenjeno ambicioznim, perspektivnim, inovativnim in k spremembam naravnanim dijakom in študentom tehničnih poklicev, ki si želijo z zaposlitvijo pri nas zagotoviti poklicni razvoj in uspešno kariero.

Svoje bogate izkušnje radi delimo z mladimi, zato našim štipendistom omogočamo opravljanje obvezne delovne prakse, možnost opravljanja počitniškega dela v poletnih mesecih, izdelavo seminarskih in diplomskih nalog pod izkušenim mentorstvom naših zaposlenih. Stremimo k temu, da se teoretična znanja čim bolje dopolnijo s praktičnimi veščinami. Pri nas spoznavajo delovne procese, delovno opremo in tehnološke postopke, ter na ta način pridobivajo svoje prve delovne izkušnje.

Skupina SIJ za leto 2017 / 2018 objavlja 60 kadrovskih štipendij s katerimi bo spodbudila vpis mladih v tehnične in naravoslovne usmeritve:

Na lokaciji Jesenice imamo tako razpisanih 19 štipendij, na lokaciji Ravne na Koroškem pa skupaj 41 štipendij.